Siguldas novada izglītības iestādēs notiek remontdarbi (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi jauno mācību gadu varētu uzsākt sakārtotā vidē, vasarā izglītības iestāžu ēkās notiek dažādi rekonstrukcijas, kosmētiskā remonta un labiekārtošanas darbi.

Kā pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā, Siguldas 1.pamatskolā notiek jumta siltināšanas un seguma maiņas darbi virs aktu zāles. Ieplānots arī sporta zāles fasādes remonts un vestibila kosmētiskais remonts. Laurenču sākumskolā tiks veikta pagrabtelpu pārveidošana par ģērbtuvēm, bet Siguldas pilsētas vidusskolā tiks veikts 1.stāva gaiteņa remonts un elektrības galvenās sadales rekonstrukcija.

Mores pamatskolā, pateicoties labdarības projekta "Give More" ietvaros saziedotajiem līdzekļiem, jau veikti vairāki labiekārtošanas darbi, bet vēl plānota elektroinstalācijas renovācija un galdniecības kabineta remonts.

Pirmsskolas izglītības iestādē "Ābelīte" tiks veikts kosmētiskais remonts ēdnīcā un trauku mazgātavā, kā arī notiks gaismas ķermeņu nomaiņa grupās un ierīkota signalizācija. Bērnudārzos "Saulīte", "Pīlādzītis" un Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupā notiks teritorijas labiekārtošanas darbi.

Siguldas novada Jaunrades centrā remonta darbi sākti jau aprīlī - veikts jumta, skursteņa un parapeta remonts. Ēka Skolas ielā 3, kurā atrodas Jaunrades centrs, Siguldas novada bibliotēka, Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde un biedrība "Cerību spārni", kļuvusi pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem - pie ēkas ir izveidota uzbrauktuve, bet iekštelpām ir iegādāts mobilais ratiņkrēslu pacēlājs.

Mākslu skolā "Baltais Flīģelis" šovasar tiks veikts koncertzāles un vestibila remonts, krāsota un labota fasāde.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu