Siguldā sveic pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 25.jūlijā, Siguldas Jaunās pils dārzā Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā "Esmu dzimis Siguldas novadā" sveica 121 šī gada pirmajā pusgadā dzimušo novadnieku un viņu ģimenes.

Kā pilsētas informācijas portālam Sigulda24.lv ziņo Siguldas novada pašvaldībā, no 121 Siguldas novadā pirmajā pusgadā deklarētā mazuļa, 21 ģimenē piedzimis trešais bērniņš, sešās ģimenēs piedzimuši ceturtie bērniņi un trīs ģimenēs piedzimuši piektie bērniņi.

"Mīlestība, nesavtīga došana otram, aizrautība, dzīvība – tie šodien ir vārdi par Jums un Jūsu ģimenēm. Lai šī piemiņas zīme "Es esmu dzimis Siguldas novadā" ir kā apliecinājums un atgādinājums mazajiem novadniekiem, ka viņu dzīves ceļa sākums ir iesakņojies Gaujas senielejas krastos," pasākuma dalībniekus uzrunāja Uģis Mitrevics.

Katrs jaundzimušais novadnieks no Domes priekšsēdētāja saņēma īpaši veidotu monētu, kurā iegravēts novada ģerbonis, mazuļa dzimšanas gads un Siguldas Jaunās pils kontūra.

Šis bija jau septītais novada jaundzimušo sveikšanas pasākums, kurā monētas saņemt tika aicināti pusgadā piedzimušie un Siguldas novadā deklarētie mazuļi un viņu ģimenes.

Pašvaldība aicina ģimenes, kuras pasākumu neapmeklēja, sazināties ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldi pa tālruni 67970848, lai saņemtu piemiņas monētu.

Nākamais pasākums "Esmu dzimis Siguldas novadā" plānots 2016.gada februārī, kad tiks godināti 2015.gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki. Plašāka informācija pieejama pie Siguldas novada pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas pa tālruni 67973300.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu