Daugavpilī jaunieši sadauza astoņas laternas (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 23.jūlijā, jaunieši Daugavpilī sadauzījuši astoņas laternas.

Kā pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Dace Gutmane, 23.jūlijā, uzreiz pēc pusnakts, Daugavpilī, Jaunās Forštadtes mikrorajonā Latvijas dzelzceļa darbinieks, sadzirdot plīstoša stikla skaņas, devās uz gaisa pārvadu, kas savieno Piekrastes ielu ar Slāvu ielu virs dzelzceļa sliedēm.

Pienākot tuvāk, dzelzceļa darbinieks pamanīja, ka uz tilta stāv bariņš pusaudžu, kuri ar gariem mietiem dauza laternas. Kopumā astoņām laternām tika izsisti stikli un deformēti kupoli.

Darbinieks nekavējoties par notiekošo ziņoja policijai, savukārt pusaudži, pamanot viņu, metās bēgt, sadaloties divās grupās. Viena pusaudžu grupa aizskrēja Piekrastes ielas virzienā, savukārt otra aizskrēja Slāvu ielas virzienā.

Nekavējoties reaģējot uz izsaukumu un pārmeklējot tuvāko apkārtni gan Jaunbūves mikrorajonā, gan arī Jaunās Forštadtes mikrorajonā, likumsargiem nepilnu 20 minūšu laikā izdevās notvert piecus jauniešus: divas 1999. un 2000.gadā dzimušas pusaudzes un trīs 1999., 1998. un 1994.gadā dzimušus puišus.

Policijā ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 231.panta 2.daļas un notiek izmeklēšana, kuras ietvaros tiks skaidrota katra jaunieša loma pastrādātajā noziegumā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu