Valkā nozog bērnu ratiņus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 26.augustā, Valkas novada Valkā, Tirgus ielā, pie kāpņu telpas nozagti bērnu vasaras ratiņi sarkanā krāsā, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

Policija skaidro notikušā apstākļus un uzsākusi pārbaudi.

26.augustā plkst.12.44 Valkas novadā uz autoceļa Valka-Vireši 1978.gadā dzimis vīrietis, būdams 1,85 promiļu lielā alkohola reibumā, vadīja velosipēdu bez jebkāda veida transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Noformēts administratīvais protokols.

Turpat kāds 1959. gadā dzimis vīrietis, būdams 2,79 promiļu lielā alkohola reibumā, vadīja velosipēdu bez jebkāda veida transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Arī par šo gadījumu noformēts administratīvais protokols.

Kopumā aizvadītājā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 54 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 15 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrēta viena zādzība no tirdzniecības objektiem; 5mantas iznīcināšanas vai bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 11 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un astoņiem noziedzīgiem nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību.

Notikuši pieci ceļu satiksmes negadījumi: viens negadījums ar trīs bojā gājušām personām; trīs negadījumi ar četrām cietušām personām. Piecos gadījumos alkohola reibumā vadīti transportlīdzekļi.

Par dažādiem administratīviem pārkāpumiem noformēti 81 protokols, tai skaitā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu – 25.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu