"Latvijas Kauss" motokrosā turpina sezonu Ainažos (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē, 29.un 30.augustā, pēc mēneša ilga pārtraukuma, motokrosa meistari atgriezīsies trasē, lai turpinātu cīņu par Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionu un Latvijas čempionu Q un B/V tituliem. Šoreiz sacensības norisināsies Ainažu mototrasē "Cepļi".

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja sacensību organizatori, trasē pašlaik tiek aizvadīti vēl pēdējie darbi kvalitatīvu un baudāmu cīņu nodrošināšanai.

"Trase ir par 90% gatava, šodien pabeigsim un rīt sāksim laistīt, lai sacensību laikā tā nav putekļaina, tad arī sāksim likt žogus un banerus - līdz piektdienas pēcpusdienai viss būs gatavs. Pagaidām par trasi esmu dzirdējis tikai labus vārdus un atliek vien gaidīt sportistus. Šogad tā izveidota īpaši plata, šaurākā vieta ir 8 metrus plata un garums ir pāri 1500 metriem, turklāt ir iekļauti dažādi interesanti elementi un noteikti tikpat interesants būs arī cīņas," stāsta posma organizators Gints Kopštāls.

Šobrīd Latvijas Kausa ieskaitē prestižajā MX1 klasē vadības grožus sezonas kopvērtējumā tur Toms Macuks, savukārt MX2 klasē līdera pozīcijā atrodas spēcīgais kaimiņu igauņu sportists Indrek Magi. Tā kā priekšā gaidāmi vēl divi posmi, ieskaitot cīņas Ainažos, katrs iegūtais punkts ir ļoti vērtīgs, jo var mainīt pirmā trijnieka izkārtojumu.

Savukārt Latvijas čempionātā blakusvāģiem pirmo vietu sezonas kopvērtējumā pēc aizvadītiem četriem posmiem notur igauņu G.Gordejev/ M.Mill ekipāža. Q Pro klasē pārliecinošs sezonas līderis ir vēl viens kaimiņš – Kevin Saar, bet tuvākais sekotājs ir mājinieks Raivis Soote.

Šogad aizvadīti četri no sešiem Latvijas Kausa un Junioru čempionāta posmiem. Līdz šim tie norisinājās paralēli Latvijas čempionātam motokrosā. Taču noslēdzošie divi posmi tiek aizvadīti atsevišķi un sezonas noslēgumu, kad tiks kronēti čempioni, aizvadīsim Pilsblīdenē 19. un 20.septembrī.

Sezonas kopvērtējuma rezultāti pieejami šeit: http://www.mylaps.com/en/championships/127176

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu