Ūdensrožu parkā Ādažu novadā izveidota koka šķēršļu taka bērniem (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot pašvaldību aizsākto tradīciju - pilnveidot atpūtas vietas, kā arī radīt jaunas aktīva dzīvesveida veicinošas mazās arhitektūras formas - radoši un pārdomāti izmantojot koku kā būvmateriālu, "Meža dienas 2015" ietvaros augusta beigās Ādažu novada Ūdensrožu parkā tika izveidota iekārtu koka šķēršļu taka bērniem. 

Kā pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Ādažu novada pašvaldībā, tāpat ir uzstādītas atkritumu urnas gan pie šķēršļu takas, gan pie takām, kas no ietves ievada gājēju mežā.

Šie ir pirmie soļi Ūdensrožu parka izveidē un attīstībā, kas veikti saskaņā ar projekta "Latvijas iedzīvotāji kopā nākotnes mežam" Ādažu novadā plānoto. Tā kā meža teritorija ir vairāk nekā 21 hektārus liela, ir vēl daudz vietas dažādu aktivitāšu zonām klusā priežu mežā.

"Meža dienas 2015" ietvaros Latvijas Pašvaldību savienības organizētājā projektā "Latvijas iedzīvotāji kopā nākotnes mežam" iecerēti pasākumi kopumā 48 pašvaldībās, pārstāvot visus Latvijas reģionus. Šī gada Meža dienu moto ir "Kopā nākotnes mežam". Šajā gadā iecerēts īstenot projektus, kas veicinās veselīgu dzīvesveidu, reizē izglītojot par mežu nozari, tiks sakārtota vide dzīves kvalitātes uzlabošanai mežu teritorijās, tiks sakopti vēsturiskie parki un atjaunoti stādījumi un mazās arhitektūras formas . Latvijas Pašvaldību savienības projekts (LPS) "Latvijas iedzīvotāji kopā nākotnes mežam" tiek realizēts ar projekta līdzfinansētāja - Meža attīstības fonds – atbalstu.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu