Izsludināts konkurss "Cēsīm 810" vizuālajai identitātei (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cēsu novada pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" izsludinājusi konkursu lielāko novada desmitgades svētku – Cēsīm 810 – vizuālo vadlīniju izveidei, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldības komunikācijas speciāliste Ance Saulīte.

Atklātā konkursa nolikums publicēts Cēsu novada pašvaldības mājaslapā "www.cesis.lv" sadaļā "Vakances, izsoles, konkursi", un tā galvenā balva ir 2800 eiro, ieskaitot nodokļus.

Pretendentiem savi darbi jāiesniedz līdz šī gada 10.decembrim, un konkursa rezultāti tiks izziņoti līdz 2016.gada 31.janvārim.

"Nākamais gads Cēsīm būs skaists, aizraujošs un aktīvs, un tas paies mūsu pilsētas apaļās jubilejas zīmē. Jau tuvākajos mēnešos iepazīstināsim ar iespaidīgo svētku programmu, kas noteikti pulcēs lielāko apmeklētāju skaitu pēdējos desmit gados. Tāpēc svarīgi, lai vērienīgo programmu paspilgtinātu arī izteiksmīgi un radoši grafiskie risinājumi, kas ļaus Cēsu svētkiem izcelties starp visas Latvijas vasaras pasākumiem un kurus varēsim izmantot arī nākamajiem gadiem," norāda Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs.

Vizuālajai identitātei radoši jāatspoguļo Cēsis, un pretendentu darbiem tiks vērtēta oriģinalitāte un radošais risinājums, vēstījums, uztveramība, praktiskā pielietojamība dažādos formātos un pielāgojamība dažādām vajadzībām.

Darbus vērtēs žūrija, ko veido SIA "Vidzemes koncertzāle" valdes priekšsēdētājs Juris Žagars, mākslinieks Ritums Ivanovs, tēlnieks Matiass Jansons, producente Ieva Goba, māksliniece Anda Nordena, Latvijas radošo industriju platformas FOLD redaktore Evelīna Ozola, Cēsu novada domes priekšsēdētāja vietnieks Mārtiņš Malcenieks, Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" direktors Juris Markovs, Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" direktora vietniece Ilona Asare, Cēsu Tūrisma attīstības un Informācijas centra vadītāja Andra Magone un Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītājs Kārlis Pots.

Ja žūrija nevienu no iesniegtajiem darbiem neatzīst par atbilstošu konkursa mērķim vai prasībām, uzvarētāju var nenosaukt.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu