Jaunieši Ogrē uzņem klipu ar viltotu policijas auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Internetā ir izplatīts video materiāls, kurā redzama it kā Valsts policijas trafaretā automašīna un divi policisti. Pārbaudot video klipā redzēto, noskaidrojām, ka Ogres iecirkņa policisti 4.oktobrī bija saņēmuši informāciju par aizdomīgiem trokšņiem Ogrē. Apsekojot apkārtni, policisti pamanīja automašīnu Volvo, kas atgādina trafarēto policijas automobili.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Valsts Policija, skaidrojot aizdomīgās automašīnas izcelsmi, policisti konstatēja, ka automašīnai, kas iebrauca kādā pagalmā Ogrē, ir uzliktas cita transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numura zīmes. Tāpat policisti konstatēja, ka automašīnai nav veikta tehniskā apskate un apdrošināšana, tā nav reģistrēta CSDD un ir aprīkota ar maldinošu krāsojumu un speciālām ierīcēm – bākugunīm. Policisti administratīvās lietvedības ietvaros evakuēja automašīnu. Savukārt automašīnas vadītājs par minētajiem pārkāpumiem tika saukts pie administratīvās atbildības.

Automašīna Volvo, kurai tika noņemtas maldinošās bākugunis un noplēstas arī pelēkās uzlīmes ar uzrakstiem, tika atdota īpašniekam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu