Ludzā bijušā limonādes ražošanas uzņēmumā atrod alkohola fasēšanas rūpnīcu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ludzā uzieta nelikumīga alkohola fasēšanas rūpnīca, kas bija ierīkota kādā bijušajā limonādes ražošanas cehā, pastāstīja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Veicot izmeklēšanu kriminālprocesā, kas iepriekš bija uzsākts par nelikumīgu alkohola apriti, 25.novembrī Ludzas iecirkņa policisti uz kāda lielceļa Ludzas novadā apturēja automašīnu, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš jau agrāk nonācis likumsargu redzeslokā saistībā ar nelikumīgu alkohola apriti. Veicot apturētās automašīnas pārbaudi policisti konstatēja, ka vīrietis tajā pārvadāja 120 litrus spirta.

Turpinot izmeklēšanu, minētajam vīrietim piederošajā limonādes ražošanas cehā Ludzā tika veikta kratīšana, kuras rezultātā (papildus izņemtajam spirtam) tika atsavināti vēl ap 130 litriem gatavās produkcijas, kā arī 3000 stikla pudeles, vairākas kastes ar alkoholisko dzērienu etiķetēm, korķiem un Krievijas akcīzes markām.

Noskaidrots, ka no nezināmas izcelsmes spirta cehā tika pagatavoti dažāda veida alkoholiskie dzērieni, proti, degvīns, liķieris un konjaks. Gatavā produkcija tika realizēta neatļautās alkohola pārdošanas vietās jeb tā saucamās točkās.

Ludzas iecirkņa policija turpina kriminālprocesu, par šādu pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu