Saulkrastos atklāts sporta laukums  (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 1.decembrī, pie Saulkrastus vidusskolas tika atklāts sporta laukums – vaļēja daudzfunkcionāla sporta arēna, pilsētas informācijas portālu Saulkrasti24.lv informēja Saulkrastu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Grasmane.

Ziemā, saglabājoties piemērotiem laika apstākļiem, tajā varēs uzsaldēt ledus kārtu, tādejādi izveidojot slidotavu, savukārt vasaras sezonā arēna būs piemērota roller hokeja, mini futbola, basketbola, tenisa, florbola, u.c. komandu spēlēm. Turpat blakus ierīkots arī tāllēkšanas sektors.

Saulkrastu novada domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Līcis: "Līdz šim Saulkrastu vidusskolas bērniem sportošana āra apstākļos faktiski nebija iespējama. Esam gandarīti, ka tiks piepildīta ne tikai skolnieku, bet arī daudzu iedzīvotāju vēlme, kuri pagājušajā gadā parakstījās par slidotavas izveidi Saulkrastos. Projekta ideja tika sadzirdēta un, palīdzot Saeimas deputātiem Edvardam Smiltēnam un Hosam Abu Meri, pašvaldībai izdevās uzbūvēt nelielu, daudzfunkcionālu sporta arēnu. Savukārt hokeja vārtus uzdāvināja Saulkrastu uzņēmējs Anrī Kursītis. Jāuzsver, ka sporta laukums būs pieejams ne vien Saulkrastu vidusskolas vajadzībām - to varēs izmantot ikviens sportotājs."

Kādreiz asfaltētā un jau sabrukušā sporta laukuma vietā tagad ir izveidots jauns asfalta seguma laukums, uz kura izbūvēta 15x30 m arēna ar 1 m augstām sānu malām. Arēnas galos izvietoti basketbola grozi, un tās vidū ir noņemami stabi ar tenisa tīklu. Tāpat blakus arēnai ir izveidots ieskriešanās celiņš ar tāllēkšanas bedri, kā arī ierīkota lietusūdens atvades sistēma, apgaismojums, uzstādīti soliņi un velo turētāji.

Būvniecības darbus uzsāka šā gada oktobra sākumā. Tos veica SIA "Buildimpeks" par kopējo summu 76 607,88 eiro.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu