Divas nodaļas Ventspils slimnīcā atsāks ambulatoro pacientu pieņemšanu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils slimnīca trešdien atsāks ambulatoro pacientu pieņemšanu, kas uz laiku tika pārtraukta vētras postījumu dēļ, informēja Ventspils pašvaldībā.

Trešdien slimnīcā tiks atsākta ambulatorā pacientu pieņemšana acu nodaļā un ginekoloģijas nodaļās. Ventspils slimnīca meklē risinājumus, lai iespējami operatīvi varētu atjaunot datortomogrāfa izmeklējumus, kā arī lai būtu iespējams atsākt uzņemšanas nodaļas darbu, informē slimnīca.

Otrdien Ventspils slimnīcā ieradās Būvniecības valsts kontroles biroja eksperts. Slimnīcas galvenais ārsts Dainis Gīlis informē, ka mutiski dots apstiprinājums, ka slimnīcas telpas ir ekspluatējamas.

Jau ziņots, ka vētra Ventspils slimnīcas ēkas korpusam pirmdienas rītā norāva jumta segumu apmēram 2000 kvadrātmetru platībā.

Ātrās palīdzības pacientus uzņem tuvākās slimnīcas. Pirmdien uz slimnīcu Kuldīgā, kas atrodas 50 kilometru no Ventspils, tika nogādāti septiņi pacienti, bet uz 70 kilometru attālajiem Talsiem - viens slimnieks, aģentūra BNS uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Garo pārbraucienu dēļ Ventspils pilsētā izveidota viena papildus brigāde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu