Ugunsgrēkā Inčukalna novadā svētdien cietis 45 gadus vecs vīrietis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/infomastern

Ugunsgrēkā Inčukalna novada Gaujā svētdien cietis aptuveni 45 gadus vecs vīrietis, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Svētdienas rītā plkst.05.35 tika saņemts izsaukums uz Upmalas ielu Gaujā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dārza mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dārza māja deg ar atklātu liesmu 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 45 gadus vecs vīrietis, kurš pirms VUGD ierašanās tika nodots neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem. Plkst.07.58 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītās diennakts laikā dzēsti deviņi ugunsgrēki, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija. Seši ugunsgrēki reģistrēti Latvijas novados, bet divi - Rīgā. Tāpat VUGD aizvadītās diennakts laikā piedalījies 17 glābšanas darbos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu