Vakar Jaunjelgavas novadā degusi guļbūves saimniecības ēka

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/cagrimmett

Vakar Jaunjelgavas novadā degusi guļbūves saimniecības ēka, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz Jaunjelgavas novada Daudzeses pagastu saņemts ap plkst.15.30. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka liesmas saimniecības ēku pārņēmušas 70 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks likvidēts ap plkst.18.17.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsējiem bija jādodas glābt nelaimē nonākušus dzīvniekus. Piemēram, Carnikavas novadā no koka nocelts kaķis, Rīgā no loga ailes atbrīvots tur iesprūdis kaķis, bet Daugavpilī atbrīvots kaķis, kas bija iesprūdis kravas automašīnas motora nodalījumā.

Brīvdienās arī saņemti izsaukumi uz kūdras, atkritumu, elektrības staba degšanas gadījumiem. Degusi arī vieglā automašīna, pirts, dārza māja, sodrēji četru ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā laika posmā no 6.februāra līdz šim rītam saņemts 81 izsaukums - 29 bijuši uz ugunsgrēkiem, 36 uz glābšanas darbiem, bet 16 izsaukumi bijuši maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu