Aicina uzstādīt Latvijas rekordu – visvairāk Laimas vienuviet (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā mīlētākais saldumu zīmols "Laima", gaidot savu vārda dienu, aicina dažāda vecuma Laimas pieteikties īpašam rekordam – visvairāk Laimu vienuviet.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Inese Blaune, par godu šiem svētkiem, rekordu plānots uzstādīt īpašā pasākumā "Laimas" šokolādes muzejā, 11.februārī, plkst.17.30. Tur daiļā vārda īpašniecēm būs sarūpēta īpaša pasākuma programma. Pasākums gaviļniecēm ir bezmaksas, iepriekš piesakoties rekorda uzstādīšanai.

Kopumā Latvijā ir reģistrētas 2356 Laimas. Saskaņā ar vārda raksturojumu, viņām piemīt smalka gaume un stils. Daiļā dzimuma pārstāves ar šādu vārdu ir veiksminieces, kuras dzīves laikā var pacelties līdz pirmās lēdijas statusam. Laimas ir jautras un savās izpausmēs nemēdz atkārtoties.

Latvijas Laimas pārstāv dažādas profesijas, tai skaitā īpaši radošās. Pievienoties rekordam visu paaudžu Laimas aicina arī māksliniece Laima Bukše, pie reizes norādot, ka personība ir stiprāka par vārdu: "Savu vārdadienu atzīmēju atkarībā no garastāvokļa, dažreiz izdodas jautras ballītes ar draugiem, dažreiz ietuntuļojos dīvānā un izliekos, ka manis nav mājās. Mana mīļākā un tuvākā vārda māsa ir manas māsas divgadīgā meitiņa. Jūtos bezgala pagodināta, ka māsas ģimene izvēlējās šo vārdu, pazīstot mani krietnu laiciņu. Kā visi, cenšos būt vienkārši labs cilvēks. Var jau būt, ka vārds strādā zemapziņā, tādā gadījumā, paldies vecākiem. Visām meitenēm, lai kādā vārdā kāds viņas būtu nosaucis, novēlu atcerēties, ka tikai viņas pašas nosaka, kas viņas ir."

Lai pieteiktos 11.februāra vārda dienas svinībām "Laimas" šokolādes muzejā (Miera iela 22) ikviena Laima ir aicināta sūtīt īsziņu ar tekstu "ES BŪŠU" uz numuru 22044195. Pasākuma sākums plkst.17.30, ierašanās no plkst.17.00.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu