Ventspilnieks Roberto Puķītis izcīna 14.vietu PK posmā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Olimipiskā centra "Ventspils" augstas klases atbalsta programmas šorttrekists Roberto Puķītis Vācijā notiekošajā Pasaules kausa posmā izcīnījis 14.vietu 1000 metru distancē, sasniedzot jaunu Latvijas rekordu 1:23.871. Šis bija viņa pirmais starts PK posmā šosezon.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāvji, Roberto Puķītis priekšsacīkstēs 1000 metru distancē savā slidojumā izcīnīja uzvaru un iekļuva pamatsacensībās. Tur savā slidojumā viņš ieņēma trešo vietu, kas neļāva automātiski iekļūt nākamajā kārtā, taču Puķītis bija uzrādījis vienu no labākajiem laikiem trešo vietu konkurencē un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Ceturtdaļfinālā Puķītis savā slidojumā ieņēma ceturto vietu un pusfinālā neiekļuva. Uzrādītais laiks ļāva iegūt 14.vietu 61 dalībnieka konkurencē, kamēr uzvaru svinēja Kanādas pārstāvis Čārlzs Heimlins.

Puķītis startēja arī 1500 metru distancē, kur pusfinālā neiekļuva un ieņēma 28.vietu 56 šorttrekistu konkurencē.

Puķītis tieši 1000 metru distancē uzrādījis savu labāko sasniegumu, pirms gada pasaules čempionātā ieņemot septīto vietu. Šajā nedēļas nogalē Drēzdenē notiekošais posms ir priekšpēdējais Pasaules kausa šīs sezonas kalendārā, kamēr PK sezona noslēgta tiks pēc nedēļas Nīderlandē. Savukārt pasaules čempionāts paredzēts martā un norisināsies Ķīnā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu