Daugavpilī aiztur kontrabandistu ar 34 tūkstošiem cigarešu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 6.februārī Daugavpilī par akcīzes preču nelikumīgu pārvietošanu Valsts robežsardzes amatpersonas aizturēja Latvijas pilsoni un izņēma nepilni 34 tūkstoši kontrabandas cigarešu.

Kā pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone, sestdien, divi robežsargi, būdami no dienesta brīvajā laikā, pamanīja kā pirms Daugavpils dzelzceļa stacijas no stāvoša vilciena tiek nomesti melnā polietilēna plēvē ietīti saiņi. Notikuma vietā tika novēroti divi vīrieši, kuri saiņus ievietoja somās. Nekavējoties tika iesaistīti papildspēki, kā rezultātā vienu no likumpārkāpējiem izdevās aizturēt. Pie likumpārkāpēja konstatētajās somās atradās 33 600 cigaretes "NZ Gold" ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par ar akcīzes nodokli apliekamo preču pārvietošanas noteikumu pārkāpšanu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols. Administratīvā pārkāpuma lietas materiāli nosūtīti pēc piekritības Valsts ieņēmumu dienestam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu