Latvijas labāko tirgotāju vidū arī Ogres novada uzņēmumi 

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzies konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs 2015". 

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, noteikti nozares labākie - aptiekas, veterinārās aptiekas un klīnikas, degvielas uzpildes stacijas, skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, viesnīcas un viesu nami, lauku tūrisma objekti, veikalu grupā - mazie veikali, lielveikali un tirdzniecības tīkli, ēdināšanas uzņēmumu grupā - bistro, kafejnīcas–picērijas, kafejnīcas–konditorejas, kafejnīcas–veikali, kafejnīcas, krogi, restorāni un viesnīcu restorāni.

"Latvijas Labākais tirgotājs 2015" kopumā piedalījās 198 uzņēmumi. Pēc vērtēšanas 66 uzņēmumi atbilda konkursa kritērijiem, jo saņēma vismaz 92 punktus no 100.

"Latvijas Labākais tirgotājs 2015" uzvarētāji nākuši no Alūksnes, Cesvaines, Cēsīm, Daugavpils pilsētas un novada, Gulbenes pilsētas un novada, Jelgavas pilsētas un novada, Jēkabpils, Jūrmalas, Kokneses, Ķeguma, Lielvārdes pilsētas un novada, Liepupes, Mālpils, Ogres, Rīgas, Rojas, Salaspils, Saldus, Valmieras un Ventspils.

Konkursu "Latvijas Labākais tirgotājs" rīko Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību Vairāk kā 20 gadu laikā konkursaietvaros eksperti izvērtējuši labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus visā Latvijā. Šī pasākuma mērķis - paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti. Pateicoties konkursam vairāku gadu gaitā plašāku atpazīstamību un uzmanību guvuši daudzi uzņēmumi.

Konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2015" galvenās balvas un nominācijas dalībniekiem tiks pasniegtas ceturtdien, 11.februārī, plkst.11.00 Rīgas domes sēžu zālē, Rātslaukumā 1.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu