Iecavā atklāj profesionāli izveidotu marihuānas audzētavu (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marta beigās Valsts policijas Rīgas reģiona Baložu iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Zemgales reģiona kriminālpolicistiem Iecavā atklāja marihuānas audzētavu, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Valsts policijā.

Likumsargiem izdevās konfiscēt 32 stādus marihuānas un marihuānas audzēšanas aprīkojumu, kas varētu būt vairāku desmitu tūkstošu eiro vērts.

Valsts policija saņēma informāciju par marihuānas audzēšanu Iecavā. Naktī no 23. uz 24. martu Rīgas reģiona Baložu iecirkņa kriminālpolicisti sadarbībā ar Zemgales reģiona kriminālpolicistiem veica septiņas stundas ilgu kratīšanu kādā daudzdzīvokļu privātmājā Iecavā. Vienā no dzīvokļiem tika atklāta marihuānas plantācija ar profesionālu aprīkojumu. 30 kvadrātmetru lielajā istabā ierīkotās audzētavas marihuānas stādi bija cilvēka augumā.

Kopā konfiscēti 32 marihuānas stādi, kuru kopējais svars ir 15,7 kilogramu, un aprīkojums: lampas, ventilatori, gaisa mitrinātājs, eļļas radiators, elektrības taimeri, mitruma mērītājs, klimata kontroles ierīce, kompresors, gaisa pumpis, ūdens sūknis un ventilatori.

Izņemtais aprīkojums ir profesionāls un tiek lēsts, ka tā kopējā vērtība varētu sasniegt vairākus desmitus tūkstošus eiro.

Saistībā ar notikušo Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu par narkotisko vielu neatļautu izgatavošanu un notiek lietas izmeklēšana.

Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija par personām, kuras varētu būt saistītas ar šo aizliegto biznesu, atklāta netiek.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu