Liepājā daļēji sagruvušā ēkā atrod mirušu vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar ap pusdienas laiku kādai ēkai Liepājā, Ukstiņa ielā, iegruvis jumts un siena, bet pēc negadījuma namā atrasts miris vīrietis.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, glābējiem tika ziņots, ka ēkā noticis nogruvums. Starp sabrukušajām konstrukcijām glābēji atrada bojāgājušu vīrieti. Notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija.

Vakar glābēji devās palīgā arī vairākiem nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem. Salaspilī gulbim knābī bija ieķēries āķis - ugunsdzēsēji glābēji gulbi noķēra un nogādāja veterinārajā klīnikā. Savukārt Krimuldas novada Lēdurgas pagastā kādas dzīvojamās mājas pagalmā atradās čūska - glābēji to noķēra un palaida mežā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, niedres, zaru kaudze, elektrības stabs, kūtsmēslu kaudze, šķūnīši ar malku un oglēm, neapsaimniekota ēka, divas dārza mājas, kūts un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 44 izsaukumus, no kuriem 24 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 - uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi. Cilvēki ugunsgrēkos necieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu