Divi ogrēnieši uzaicināti uz Porziņģa basketbola talantu nometni 

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ogres Basketbola skolas audzēkņi Oskars Jakubs Hlebovickis un Toms Liepiņš ar savu šīs sezonas sniegumu ir nopelnījuši un saņēmuši uzaicinājumu piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas spēlētāja Kristapa Porziņģa organizētajā Latvijas jauno basketbola talantu nometnē, kas jūnija vidū notiks Liepājā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres Basketbola skolas direktore Ilga Neimane, Oskars šajā sezonā bija viens no labākajiem Ogres komandā VEF Latvijas jaunatnes basketbola līgas vecuma grupas U-16 čempionātā, kur 23 spēlēs guva 347 punktus (vidēji spēlē - 15.01), izcīnīja 182 atlēkušās bumbas (vidēji spēlē -7.91). Oskars ir arī U-16 Latvijas basketbola izlases kandidāts.

Toms ir līderis gandrīz visos statistikas rādītājos VEF LJBL U-14 vecuma grupas turnīrā – 26 spēlēs 926 punkti (vidēji spēlē 35.62, 1.vieta), 111 piespēles (2.vieta), 351 atlēkusī bumbas (vidēji spēlē - 13.50, 3.vieta), efektivitāte - +782 (vidēji spēlē +30.08, 1.vieta).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu