Jēkabpilī nāvējoši sadurts vīrietis; aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēta sieviete

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jēkabpilī policijas darbinieki aizturējuši 1995.gadā dzimušu sievieti, kura nāvējoši sadūrusi 1965.gadā dzimušu vīrieti, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Vīrietis, kurš tika nāvējoši sadurts, bija aizdomās turētās sievietes kaimiņš. Šī gada gada 29.aprīlī plkst.22.35 gājis pie viņas uz dzīvokli izskaidroties. Notikušā strīda laikā vīrietim tika iedurts vēderā, pēc kā vīrietis dzīvokli atstājis. Ejot pa kāpnēm viņš noasiņojis un iestājušās nāvējošas sekas. Policisti uzsākot izmeklēšanu, neilgi pēc notikuma aizturējuši arī sievieti. Noskaidrots, ka mirušais vīrietis pirms tam mājas pagalmā ir lietojis ar paziņām alkoholu.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas Par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu