Ventspilī aktīvi uzdarbojas automašīnu zagļi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23.maijā ap plkst.9.50 Ventspilī, Celtnieku ielā konstatēts, ka nakts laikā nozagta stāvlaukumā novietotā automašīna "Audi 100". Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess. Tajā pašā dienā ap plkst.13.00 automašīna tika atrasta pamesta Ventspilī, Mālu ielā.

Kā pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Daiga Valdmane, 24.maijā plkst.2.20 Ventspilī, Lidotāju ielā tika konstatēts, ka no mājas pagalma nozagta automašīna "Opel Ascona". Veicot operatīvus meklēšanas pasākumus, sadarbojoties ar Ventspils Pašvaldības policiju, automašīnu izdevās atrast. Tika aizturēts arī tās iespējamais zaglis, kāds 17 gadus vecs jaunietis.

Neilgi pēc šī notikuma, plkst.2.50 policija saņēma informāciju, ka Ventspilī, Lidotāju ielā no pagalma nozagts automobilis "Honda Civic". Šajā gadījumā arī operatīvi sadarbojoties Valsts policijas un Ventspils Pašvaldības policijas darbiniekiem, automobili izdevās atrast. Uz aizdomu pamata par zādzības izdarīšanu, aizturēts kāds 18 gadus vecs jaunietis.

Šajā pašā naktī Ventspilī tika konstatētas vēl divu automašīnu zādzības. Tā no stāvvietas Talsu ielā nozaga automobili "Audi 80", bet no kāda cita pagalma Talsu ielā tika nozagta automašīna "Honda Civic". Abas automašīnas vēlāk pamestas tika atrastas.

Policija pārbauda iespējamās vainīgās personas visos minētajos automašīnu zādzību gadījumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu