"Uzņēmēju dienās Kurzemē 2016" ar sevi iepazīstina vairāk nekā 150 uzņēmumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas izskaņā Liepājā tika atklātas "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2016". Kopumā izstādē, kas Liepājas Olimpiskajā centrā norisinās no 27. līdz 28.maijam, piedalās vairāk nekā 150 dažādu uzņēmumu, kas par savu mājvietu izvēlējušies Latviju un Kurzemes reģionu.

Kā novēroja pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv, izstādi atklāja Latvijas Republikas Satiksmes ministrs Uldis Augulis, Liepājas Domes priekšsēdētāju Uldis Sesks, kā arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Par to plašāk varat lasīt šeit.

Savukārt, uzņēmējdarbības entuziasti tika aicināti uz laikraksta "Dienas Bizness" rīkoto biznesa forumu, kura laikā varēja apspriest dažādas ar uzņēmējdarbības attīstību saistītas tēmas. Foruma ietvaros varēja iepazīties arī ar biznesa attīstības perspektīvām Liepājas pilsētā, par ko informēja Liepājas Domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Izstādes laikā bija iespēja iepazīties ar dažādiem uzņēmumiem un to veidotajiem produktiem, kā arī baudīt kultūras programmu, kurā piedalījās, piemēram, Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas skolēni. Ar muzikāliem uzvedumiem uzstājās arī senioru akordeonu ansamblis "Akords", Ārijas Helmutes mūzikas klases audzēkņi, Suitu sievas un citi mākslinieki. Zinātnē klātesošos ieveda "Zili Brīnumi Liepājā" ar eksperimentāliem paraugdemonstrējumiem, bet modes aktualitātes savā skatē demonstrēja Katrīnas Modes Nams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu