Sāksies fotokonkursa "Valmiera fotogrāfijās" otrā kārtā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 1.jūnijā sāksies fotokonkursa "Valmiera fotogrāfijās" otrā kārta "Vasara Valmierā", kas ilgs līdz 31.augustam, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Justīne Deičmane.

Pašvaldība aicina profesionālus fotogrāfus aktīvi piedalīties fotokonkursā, lai tā noslēgumā kopīgi būtu radīta grāmata – fotoalbums par Valmieras pilsētu, kas reprezentētu Valmieru un valmieriešus. Tā kā grāmatas autori būs fotogrāfi, kuri piedalīsies fotokonkursā, konkursa dalībnieki būs radījuši vēsturē paliekošu vērtību, par ko leposies vēl daudzas valmieriešu paaudzes.

Fotokonkurss "Valmiera fotogrāfijās" organizēts trīs kārtās: 1.kārta "Ziema un pavasaris Valmierā" norisinās no 1.marta līdz 31.maijam; 2.kārta "Vasara Valmierā" notiks no 1.jūnija līdz 31.augustam; 3.kārta "Rudens Valmierā" ilgs no 1.septembra līdz 31.oktobrim. Fotoattēlus var iesniegt elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu un tos augšupielādējot Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapas "www.valmiera.lv" sadaļā "Valmieras fotokonkurss" – "Fotogrāfiju iesniegšana".

Katrs fotogrāfs konkursa norises laikā var iesniegt neierobežotu fotogrāfiju skaitu, taču jāievēro kārtu termiņi: fotoattēli, kas atbilst ziemas un pavasara tēmai, iesniedzami līdz 31.maijam; fotoattēli, kas atbilst vasaras tēmai, iesniedzami līdz 31.augustam; fotoattēli, kas atbilst rudens tēmai, iesniedzami līdz 31.oktobrim.

Ja autors vēlas iesniegt lielu fotogrāfiju skaitu, ērtības labad rosinām to darīt personīgi, izmantojot zibatmiņu, CD vai ārējo cieto disku, iepriekš sazinoties e-pastā info@valmiera.lv vai pa tālruni 64207136. Būtiski – iesniedzamās fotogrāfijas nedrīkst būt vecākas par 2015.gada 1.janvāri.

Jāpiemin, ka iesniegtās fotogrāfijas atbilstoši koncepcijai izvērtēs grāmatas mākslinieks, atlasot aptuveni 600 fotoattēlu. Fotokonkursa dalībnieki, kuru fotoattēli konkursa kārtībā tiks atlasīti, saņems naudas balvu proporcionāli izvēlēto fotogrāfiju skaitam: 1.vieta (autors, kuram būs visvairāk atlasīto fotogrāfiju) saņems 520 eiro; 2.vieta (autors, kuram būs otrais lielākais atlasīto fotoattēlu skaits) saņems 390 eiro; 3.vieta (autors, kuram būs trešais lielākais atlasīto fotoattēlu skaits) saņems 260 eiro.

Ar fotokonkursa "Valmiera fotogrāfijās" nolikumu, tai skaitā darba uzdevumu var iepazīties mājaslapas "www.valmiera.lv" sadaļā "Valmieras fotokonkurss" vai sūtot pieprasījumu uz e-pastu info@valmiera.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu