Ogres novada Sporta centra hallē atjaunots grīdas segums  (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ogres novada Sporta centra hallē pabeigti darbi pie sporta zāles grīdas seguma pārbūves, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv noskaidroja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada Sporta centra direktore Dzirkstīte Žindiga stāsta, ka grīda nav tikusi renovēta kopš tās uzlikšanas, tas ir 12 gadus, tāpēc šis ir ļoti nozīmīgs darbs, kas paveikts, lai padarītu zāli drošāku un patīkamāku tās apmeklētājiem. "Šis ir viens no lielākajiem darbiem, kas paveikts no šogad paredzētajiem darbiem Ogres novada Sporta centrā. Sportot gribētāju ir ļoti daudz, līdz ar to slodze halles grīdai arī ir ļoti liela, it īpaši no oktobra līdz aprīlim, kad zāle tiek izmantota apmēram 12 stundas katru dienu," uzsver Žindiga.

Novērtēt paveikto ieradies bija arī Ogres novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības sporta un tūrisma jautājumos Egils Helmanis. "Pašreizējo posmu Ogres novada sporta dzīvē varētu dēvēt par sporta atmodu. Šobrīd Ogrē sporta dzīve attīstās ļoti strauji, un Ogres novada sportisti un komandas vairākos sporta veidos gūst augstus rezultātus, piemēram, basketbolā, handbolā, futbolā, vieglatlētikā un citos. Šie ievērojamie rezultāti, kas tiek gūti dažāda mēroga sacensībās, norāda, ka cilvēkiem sports ir nozīmīgs un viņi vēlas piedalīties dažādās sporta aktivitātēs arī turpmāk. Savukārt mums, Ogres novada pašvaldībai, ir svarīgi atbalstīt šo sportisko virzību un uzturēt kārtībā infrastruktūru, motivēt iedzīvotājus nodarboties ar sportu un gūt panākumus."

Vasaras sezonā daudzi sporta veidi norisinās ārpus telpām, tomēr jau pēc nedēļas halle būs gatava uzņemt sportot gribētājus. Līdz šim hallē notika telpu futbola, handbola, volejbola, frisbija treniņi, vieglatlētikas, mākslas vingrošanas, svarcelšanas, karatē nodarbības un sacensības, kā arī dažādas citas nodarbības un treniņi visdažādākajām vecuma grupām. Hallē norisinās ne tikai Ogres novada, bet arī Latvijas un starptautiska mēroga sporta pasākumi.

Kopējās darbu izmaksas ir 10 095 eiro (ar PVN), darbus veica SIA "Sporta tehnoloģijas".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu