Sācis kursēt īpašs autobuss "Valmiera – sporta galvaspilsēta"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 15.jūnijā sācis kursēt īpaša dizaina SIA "VTU Valmiera" reģionālais starppilsētu autobuss "Valmiera – sporta galvaspilsēta", atainojot Latvijas IV olimpiādi, kas no 1. līdz 3.jūlijam notiks Valmierā, un dažādus sporta veidus, kas raksturīgi Valmierai.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare, Valmierā ir īpašs sporta gars, ko apliecina gan daudzie sporta pasākumi, valmieriešu panākumi sportā nacionālā un starptautiskā līmenī, kā arī lielais bērnu un jauniešu skaits, kuri apmeklē gan sporta skolu, gan visdažādākās sporta un aktīvās atpūtas aktivitātes pilsētā.

Sportisko garu Valmiera apliecina, uzņemot arī Latvijas IV olimpiādes dalībniekus un aicinot līdzjutējiem sportistus atbalstīt.

Latvijas IV olimpiādes programmā iekļauti 26 olimpiskie sporta veidi, divi olimpiādē iekļautie neolimpiskie sporta veidi – florbols un orientēšanās, kā arī viens paraugdemonstrējumu sporta veids – šahs. Galvenā olimpiādes mājvieta ir Valmiera, taču sacensības notiks arī citās Latvijas pilsētās: Cēsīs, Jūrmalā, Rūjienā, Limbažos, Alojā, Rīgā, Valkā, kā arī Burtnieku novadā. Svinīgā olimpiādes atklāšanas un noslēguma ceremonija norisināsies Valmierā.

SIA "VTU Valmiera" ir vairāki autobusi, kas ataino noteiktas Valmieras vērtības, kā arī informē par šeit notiekošajām aktivitātēm. Valmieras pilsētas maršrutos dodas sabiedriskais transports, simboliski norādot pilsētas lielākās vērtības – ģimenes, kas šeit dzīvo, strādā un atpūšas, dabu un galveno maģistrāli – Gauju. Tāpat īpaša dizaina autobusā uz izbraukuma spēlēm devās Latvijas Basketbola līgas šīs sezonas čempioni "Valmiera/ORDO", bet citā laikā zelta medaļnieku autobuss ripo ierastajos reģionālajos starppilsētu maršrutos.

"Valmiera – sporta galvaspilsēta" dizaina autobuss kursēs vairākus gadus, dodoties reģionālajos starppilsētu maršrutos.

Jāpiebilst, ka šogad Valmierā gaidāmi vēl vairāki vērienīgi sporta notikumi – no 24. līdz 28.augustam starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2016", 17.septembrī "Sportlat Valmieras maratons" un citi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu