Jūrmalas Krāsu skrējienā plašas sportiskās aktivitātes visai ģimenei (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.jūlijā Jūrmalas Krāsu skrējiena ietvaros tiks piedāvāta plaša sportisko aktivitāšu programma visai ģimenei. Neatkarīgi no fiziskās sagatavotības pakāpes ikvienam interesentam būs iespēja skriet pusmaratonu vai piedalīties kādā citā no četrām distancēm skrienot, soļojot vai nūjojot.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja "Baltijasmaratoni.lv" sabiedrisko attiecību konsultante Līva Pērkone, Jūrmalas pusmaratona distancē, ko izstrādājusi Latvijas garo distanču skrējēja Anita Kažemāka, skrējēja turpinās gatavoties Olimpiskajām spēlēm 2016, gaidot gala atbildi par ceļazīmi uz Rio.

Kopumā šajā sporta pasākumā būs četras distances - "Turkish Airlines" pusmaratona jeb 21 kilometru distance, Inbox.lv 10 kilometru distance, kā arī Jūrmalas Krāsu skrējiena 5 kilometru distance un "Lego" 500 metru līdz viena kilometra distance bērniem līdz 12 gadu vecumam. Krāsas tiks izmantotas tikai 5km Krāsu skrējiena distancē.

Krāsu skrējiena distance, kas Jūrmalā, Latvijā, norisināsies pirmo riezi, būs 5 km gara, tajā nav vecuma ierobežojumu. Distances starts būs Kauguros. Distanci var veikt skrienot, nūjojot, dejojot vai vienkārši pastaigājoties, izbaudot festivāla atmosfēru, ko nodrošinās muzikāls pavadījums no Samba De Riga bundziniekiem un Latvijā zināmiem DJ. Distancē būs pieci krāsu punkti katrā kilometrā, un katrā posmā dalībnieki skries cauri citai krāsai– jūras zilai, vasaras dzeltenai, spilgti oranžai un "Baltijas maratoni" rozā krāsai. Krāsu skrējienā tiks izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kas ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem. Vēlamais Jūrmalas krāsu skrējiena dresscode – balts apģērbs un saulesbrilles. Visos piecos krāsu skrējiena punktos dalībniekus iemūžinās fotogrāfi, un fotogrāfijas būs pieejamas pēc sacensībām. Distances finišā būs pieejama tīrīšanas zona, kur organizatoru personāls ar gaisa pūtējiem sagaidīs dalībniekus un nopūtīs lieko krāsas pulveri.

Iepriekš reģistrēties Jūrmalas krāsu skrējiena sacensībām, iepazīties ar trasēm un nolikumu var līdz 29.jūnijam mājas lapā: www.baltijasmaratoni.lv. Reģistrējoties līdz 30.jūnijam, dalības maksa "Turkish Airlines" distancē ir 15 eiro, 10km distancē 9 eiro, bet Jūrmalas Krāsu skrējienā 8 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam, reģistrējoties dalībai "Lego" bērnu distancēs pirms sacensībām mājas lapā, dalība bez maksas.

Iepazīties ar Baltijas maratoni plānotajiem 2016.gada sezonas tautas sporta pasākumiem, noteikumiem, dalības maksu un distanču maršrutiem, kā arī reģistrēties dalībai var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu