Ķekavā būvēs jaunu bērnudārzu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ķekavas novads parakstījis līgumu ar būvnieku par bērnudārza «Avotiņš» piebūves būvniecību; bērnudārzs gada beigās varēs nodrošināt vēl papildu vietas gandrīz 100 bērniem, aģentūra BNS uzzināja pašvaldībā.

Līgumu par Ķekavas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes «Avotiņš» moduļu ēkas piebūves projektēšanu, piegādi, uzstādīšanas būvdarbiem un aprīkojuma piegādi, parakstīja Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Andis Damlics un «Kurzemes būvserviss» valdes priekšsēdētājs Andrejs Rubans. «Kurzemes būvserviss» izraudzīta iepirkuma procedūras rezultātā.

Līguma kopējā summa ir aptuveni 772 000 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, un tā tiek paredzēta no kredīta līdzekļiem 2016. gadā.

Projekta laikā bērnudārzam Baložos tiks izbūvēta moduļu tipa ēkas piebūve. Tā plānota kā A klases energoefektīva jeb «pasīvā» ēka. Piebūves telpās varēs izvietot četras grupas ar kopējo maksimālo bērnu skaitu – 96 audzēkņiem.

Visas grupas tiks aprīkotas ar sanmezglu, virtuves telpu un ģērbtuvi, kā arī pirmā stāva grupiņās paredzēta piekļuve un izmantošana bērniem ar kustību traucējumiem. Līguma ietvaros plānots arī iepirkt bērnudārza aprīkojumu – mēbeles un virtuves iekārtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu