Pieejama "LMT Summer Sound" festivāla lietotne un festivāla programma

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties festivālam, visiem "iPhone" un "Android" vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas "LMT Summer Sound" festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Sabīne Brice, festivāla lietotne kalpos kā parocīgs ceļvedis gan gatavojoties festivālam, gan festivāla dienās, bet mājās palicēji varēs vērot festivāla koncertus mobilajā televīzijā LMT Straume.

Lietotne viedtālruņiem ar "Android" operētājsistēmu: https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.summersound

Lietotne viedtālruņiem ar "iOS" operētājsistēmu: https://itunes.apple.com/gb/app/lmt-summer-sound-liepaja/id1133480995?mt=8

Ar pilnu "LMT Summer Sound" festivāla programmu iespējams iepazīties festivāla mājas lapā: http://summersound.lv/wp-content/uploads/2016/07/SS16_Programma_A4_RGB.pdf

Šī gada gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat "LMT Summer Sound" festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c. Festivāls piedāvās arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.

Biļetes uz "LMT Summer Sound" festivālu pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Šobrīd tirdzniecībā pieejamas festivāla 2 dienu biļetes par 38 eiro un 2 dienu ar telts vietu biļetes par 45 eiro.

Sekojiet informācijai par festivālu:

Festivāla mājas lapā: http://www.summersound.lv

Twitter: https://twitter.com/lmtsummersound

Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/summersound/

Facebook: https://www.facebook.com/lmtsummersound

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu