Jēkabpils policisti atsavinājuši 75 000 nelegālo cigarešu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strādājot pastiprināti nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki Jēkabpilī atsavinājuši 75 000 cigarešu ar Baltkrievijas, Krievijas un Kazahstānas Republikas akcīzes markām, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, naktī uz 20.jūliju, pie garāžas Nameja ielā atsavināja 75 000 nelegālās cigaretes. Notikuma vietā tika aizturēts 1970.gadā dzimis vīrietis, kurš no automašīnas "VW Sharan" izkrāva vairākas kastes ar nelegālām cigaretēm, kuras bija paredzēts uzglabāt garāžā. Notikuma vietā atsavināja: 10 000 cigarešu "Fest", 10 000 "Prince", 10 000 "Winston", "NZ" 15 000 un 30 000 "Premjier".

Pret 1970.gadā dzimušu vīrieti uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.panta 1.daļas "Par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā", kas paredz sodu ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Vīrietis agrāk ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar līdzīgu noziegumu izdarīšanu. Cigaretes bija paredzēts izplatīt Jēkabpils pilsētā un tuvākajos novados.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai persona nav saistīta ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu