Auru pagastā noslepkavots vīrietis; iespējamais slepkava aizturēts (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 12.jūlijā, pēc plkst.22.00 tika saņemta informācija, ka Auru pagastā kilometru no kādas lauku mājas atrasts vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Aizdomās par 1950.gadā dzimuša vīrieša noslepkavošanu, tajā pašā vakarā aizturēja 1961.gadā dzimušu vīrieti.

Kā pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece, vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Veicot pirmstiesas izmeklēšanu kriminālprocesā noskaidrots, ka vienā no lauku mājām starp abiem vīriešiem notikusi kopīga alkohola lietošana. Pēc tam 1950.gadā dzimušais vīrietis nolēmis doties mājās. Krietnu gabalu no mājas viņu panācis otrs vīrietis un notikusi vārdu pārmaiņa, izcēlies strīds. Strīda laikā 1961.gadā dzimušajam bijis rokā līdzpaņemtais nazis un ar to vairākas reizes viņš sadūris otru vīrieti, papildus tam vēl iesitis ar koka dēli, aizvilcis līdz krūmiem un to atstājis. Tādējādi, lai slēptu pēdas un domātu, ka vīrietis gājis bojā ceļu satiksmes negadījumā. Aizturētais nav agrāk tiesāts. Nozīmēta tiesu psihiatriskā ekspertīze un tiek veiktas izmeklēšanas darbības kriminālprocesā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu