Ludzas iecirkņa darbinieki atklāja divas marihuānas audzētavas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts Policijas Ludzas iecirkņa darbinieki savā rīcībā ieguva informāciju par kādu personu, kura, iespējams, saistīta ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti, pilsētas informācijas portālu Ludza24.lv informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Trešdien, 24.augustā likumsargi, veicot operatīvos pasākumus un izmeklēšanas darbības, Ludzas novada Isnaudas pagastā atklāja marihuānas audzētavu. Kādā siltumnīcā, kas pieder 1990.gadā dzimušajam vīrietim, tika atrasti četri marihuānas augu stādi. Iespējamā vainīgā persona jau ir nopratināta, un savās liecībās nenoliedza, ka nodarbojās ar marihuānas audzēšanu. Pašlaik ir nozīmētas ekspertīzes un turpinās izmeklēšana.

Tās pašas dienas vakarā Ciblas novada Blontu pagastā, sadarbībā ar VRS Aviācijas pārvaldes speciālās vienības amatpersonām, tika aizturēti divi cilvēki - 1995.gadā dzimusī sieviete un 1996.gadā dzimušais vīrietis. Šoreiz marihuāna tika audzēta brīvā dabā, savukārt personas tika aizturētas marihuānas ražas novākšanas brīdī.

Kopā izņemti 14 marihuānas krūmi, kā arī divi iepakojumi ar zaļu un žāvētu marihuānu.

Abos gadījumos ir uzsākti kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 256.panta 1.daļas un turpinās izmeklēšana. Šādiem noziegumiem Krimināllikumā paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbi, vai naudas sods.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu