Atkritumu izvešanas mašīnas piesārņo Talsu ielas (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Talsu pilsētas ielās piektdienas, 26.augusta, rītā uz ir konstatēts piesārņojums, ko radījušas vides apsaimniekotāja SIA "Eco Baltia VIDE" atkritumu izvešanas mašīnas, pilsētas informācijas portālu Talsi24.lv informēja Talsu novada pašvaldības komunikāciju speciāliste Ivonna Vicinska.

Nedēļas laikā šādas nekārtības ir konstatētas jau otro reizi. Jau nedēļas sākumā Talsu pilsētas pārvalde sadarbībā ar Pašvaldības policiju uzdeva SIA "Eco Balti VIDE" novērst piesārņojumu, bet atkārtoti konstatētie pārkāpumi liecina, ka tas nav savlaicīgi izdarīts.

Talsu novada pašvaldības policija ir sastādījusi administratīvā pārkāpuma protokolu par vides piesārņošanu, un uzņēmuma tiks piemērots naudas sods.

Iedzīvotājus aicina informēt Talsu pilsētas pārvaldi vai Pašvaldības policiju, ja konstatējat šāda veida piesārņojumu jūsu dzīves vietās.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu