Cēsīs atklāti pieci jauni āra trenažieri (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 26.augustā, Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" pagalmā Bērzaines ielā 16/18 svinīgi atklāti pieci āra trenažieri, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Atklāšanas uzrunā Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" direktore Iveta Sietiņsone izteica lielu pateicību ziedotājiem, kā arī pauda cerību, ka jau drīz pagalmu izdosies papildināt ar jaunām iekārtām.

Trenažierus dažādām muskuļu grupām izmēģināja arī Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, kurš aicināja trenažierus izmantot ne tikai jauniešiem, bet arī pieaugušajiem, kā arī blakus esošās Veselības takas apmeklētājiem.

Izmantot āra trenažierus aicināts ikviens cēsnieks. Īpašu prieku par jauno fizisko aktivitāšu iespēju pauda Sociālā dienesta Invalīdu - habilitācijas dienas centra un dienas centra "Saules taka" apmeklētāji.

Cēsnieku ilgi gaidīto projektu izdevies īstenot, pateicoties ziedotāju atbalstam: SIA "Veselības centrs 4", SIA "ME LAT LUX", SIA "AB G. Persson", Rolfam Kvenildam, I.Zupas privātpraksei un Ivaram Cekulam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu