Siguldā notverts velosipēdu zaglis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Valsts policijas darbiniekiem vakar Siguldā izdevies notvert velosipēdu zagli, kā arī atgūt vienu zagtu braucamo, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar, 22. septembrī, Siguldā ap pulksten diviem dienā kāda sieviete, izejot no dzīvokļa, konstatēja, ka ir pazudis velosipēds, kuru viņa bija atstājusi nepieslēgtu kāpņu telpā. Par notikušo cietusī paziņoja Valsts policijai.

Tajā pašā dienā Siguldas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti noskaidroja, ka zagto velosipēdu lombardā mēģinājis pārdot kāds vīrietis. Lombarda darbinieki divriteni nebija pieņēmuši, tāpēc vīrietis to bija pārdevis kādai privātpersonai.

Noskaidrojot iespējamā velosipēda zagļa iespējamo atrašanās vietu, jau pāris stundu laikā pēc divriteņa zādzības policistiem aizdomās turamo 1989.gadā dzimušo vīrieti izdevās aizturēt. Noskaidrots, ka aizturētais jau iepriekš sodīts par zādzībām.

Policistiem izdevās zagto divriteni atgūt un atdot likumīgajai īpašniecei.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta pirmās daļas - par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu