No amata atbrīvots Lielvārdes domes izpilddirektors

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien domes deputāti lēma par Lielvārdes novada pašvaldības izpilddirektora Raita Jirgensona atbrīvošanu no amata, balstoties uz darbinieka un darba devēja savstarpēju vienošanos.

Lēmums pieņemts, pamatojoties uz izpilddirektora iesniegumu, kurā pausts lūgums pārtraukt darba attiecības, kā pēdējo darba dienu nosakot šī gada 6.oktobri.

Kā izpilddirektors norādīja domes sēdes laikā, lēmums pieņemts pēc paša vēlmes. Jirgensons pateicies par līdzšinējo sadarbību un viņam sniegto iespēju gan domes deputātiem, gan arī pašvaldības darbiniekiem un lūdzis atbalstīt pieņemto lēmumu.

Par Lielvārdes novada pašvaldības izpilddirektora pienākumu izpildītāju saimnieciskos jautājumos no 7.oktobra uz laiku, kamēr Lielvārdes novada dome apstiprinās pašvaldības izpilddirektoru, tika iecelta Jumpravas pagasta pārvaldes vadītāja Līga Zariņa. Turpretī jautājumos, kas attiecas uz līgumu slēgšanu un finansēm, izpilddirektoru aizvietos Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Imants Balodis (V).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu