Mācībās Salaspilī piedalīsies aptuveni 120 zemessargu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Šīs nedēļas nogalē - 22. un 23. oktobrī - Salaspilī notiks Zemessardzes 19. nodrošinājuma bataljona rīkotās mācības, kurās piedalīsies aptuveni 120 zemessargu, portāls TVNET uzzināja Aizsardzības ministrijā (AM).

Abās dienās mācībās iesaistīsies arī Jaunsardze, Salaspils domes pārstāvji, Salaspils pašvaldības policija, kā arī ASV karavīri - civilmilitārās sadarbības speciālisti, kas Latvijā ieradušies operācijas «Atlantic Resolve» ietvaros.

Mācību laikā Salaspilī un tās apkārtnē pārvietosies militārā tehnika un personāls, tiks lietota mācību munīcija un imitācijas līdzekļi. Ministrija atgādina, ka mācību munīcija rada troksni, bet neapdraud cilvēku veselību un dzīvību.

Atsevišķās vietās tiks bloķēta satiksme, sadarbojoties ar pašvaldības policiju. Mācības ir saskaņotas ar Salaspils novada pašvaldību.

Bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem un trokšņiem mācību norises laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu