Limbažos ar glābēju palīdzību no torņa nocelts vīrietis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 20.oktobrī, īsi pirms pusnakts, Limbažos, Pasta ielas un Zāles ielas krustojumā esošajā tornī bija uzkāpis kāds 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš vēlāk ar glābēju palīdzību no tā nocelts.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Gulbe, vīrietis nogādāts ārstniecības iestādē, policijā tiek lemts jautājums par administratīvā soda piemērošanu.

Aizvadītā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 53 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 10 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrētas divas zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti četri mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par septiņiem nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un 10 noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību. Reģistrēta informācija par trīs ceļu satiksmes negadījumiem.

Negadījumos nav cietuši cilvēki. Reģistrēts viens gadījums, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sodīts 31 autovadītājs, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 87 administratīvā pārkāpuma protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu