Tiesa sākusi skatīt krimināllietu par divu bezpajumtnieku slepkavību Valmierā (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmieras rajona tiesa uzsākusi skatīt krimināllietu par 2015.gada jūlijā notikušo divu bezpajumtnieku slepkavību Valmierā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras rajona tiesas priekšsēdētāja palīdze Nora Liepiņa.

Valmieras rajona tiesas tiesvedībā atrodas krimināllieta, kurā par divu bezpajumtnieku slepkavību apsūdzētas divas personas, kurām līdz apcietinājuma piemērošanai arī nebija noteiktas dzīves vietas.

Apsūdzība celta par personas tīšu prettiesisko nonāvēšanu, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību, par tīša viegla miesas bojājuma nodarīšanu, kas izdarīta pret personu bezpalīdzības stāvoklī, un par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu personu grupā, ar nolūku slēpt iepriekš izdarīto slepkavību.

Abas personas jau iepriekš ir vairākkārtīgi tiesātas. Saskaņā ar apsūdzību, personas noziedzīgo nodarījumu izdarījušas alkohola reibumā.

Tiesa lietu uzsāka skatīt 26.oktobrī, lietas izskatīšana tiks turpināta arī 31.oktobrī un 28.novembrī.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu