Vilnis Edvīns Bresis saņems Jelgavas augstāko apbalvojumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Augstāko Jelgavas pilsētas apbalvojumu - Goda zīmi - saņems vairāku Saeimas sasaukumu deputāts un Jelgavas mēra partijas biedrs Vilnis Edvīns Bresis (ZZS), šodien lēmuši Jelgavas domes deputāti.

Politiķim Bresim apbalvojums tiks pasniegts par mūža ieguldījumu Latvijas un Jelgavas attīstībā un godprātīgu sabiedrisko darbību, skaidro pašvaldībā.

Goda zīmi nolemts piešķirt arī ēdināšanas uzņēmuma SIA «Viktorija B» vadītājai Sandrai Blūmanei par ilggadēju saimniecisko darbību Jelgavā, uzņēmuma sociāli atbildīgas politikas īstenošanu un ieguldījumu jaunatnes izglītošanā.

Savukārt apbalvojumu «Goda raksts» pasniegs dzejniecei Rasmai Urtānei par ieguldījumu izglītībā, kultūrā un sabiedriskajā darbībā, VAS «Latvijas Dzelzceļš» Rīgas ekspluatācijas iecirkņa vadītāja vietniekam, dzelzceļa ekspluatācijas inženierim Viktoram Nikrusam par ieguldījumu Jelgavas reģiona darba tehnoloģijā un attīstībā.

AS «Eco Baltia» grupas padomes priekšsēdētāja vietniece Undīne Būde Goda rakstu saņems par ieguldījumu pilsētas izaugsmē, izglītības kvalitātes paaugstināšanā un jaunatnes karjeras izglītībā, savukārt zvērināts advokāts, kolekcionārs Normunds Rečs - par ieguldījumu pilsētas vēsturiskā mantojuma izpētē, saglabāšanā un popularizēšanā.

Par uzņēmuma sociāli atbildīgas politikas īstenošanu un pilsētas vārda popularizēšanu apbalvojums tiks piešķirts arī SIA «Karameļu darbnīca» īpašniecēm Ilzei Priževoitei un Ingai Zagdajai, bet Montesori pedagoģei Irēnai Dominiecei Goda rakstu nolemts piešķirt par nesavtīgu un godprātīgu darbu sociālās aprūpes jomā pilsētā.

Apbalvojumus pasniegs Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienas priekšvakarā, 17.novembrī, Jelgavas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) svinīgajā pieņemšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu