Karostas cietums ierindots starp pasaules neparastākajām naktsmītnēm

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Karostas cietums Liepājā ir iekļauts 11 pasaules neparastāko nakstmītņu sarakstā, ko veidojis tūrisma ceļvežu izdevējs «Where Traveler», informēja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte.

Neparasto naktsmītņu saraksta sastādītājs «Where Traveler», pēc Kraftes teiktā, ir viens no lielākajiem tūrisma žurnālu, karšu, ceļvežu grāmatu un digitālo tūrisma materiālu izdevējiem pasaulē un tā auditorija ir 246 miljoni ceļotāju gadā. Ar neparasto naktsmītņu sarakstu var iepazīties interneta vietnē «Wheretraveler.com».

Savādo naktsmītņu sarakstā iekļauti viesu apartamenti, kas izveidoti sudraba raktuvēs, koku galotnēs, zem ūdens, ledus alās, sāls alās u.c. neparastās vietās. Sarakstā bez Karostas cietuma iekļuvušas viesnīcas dažādās pasaules malās - Vjetnamā, Šveicē, Zviedrijā, Japānā, Korejā, Bolīvijā, Kanādā, Vācijā un Nīderlandē.

Karostas cietumā šogad pārnakšņojuši 319 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu