Iereibis vīrietis Zilākalnā nozog automašīnu un avarē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 4.decembrī, policijā saņemta informācija par automašīnas "VW Sharan" zādzības faktu Kocēnu novadā, Zilākalna pagastā, Zilākalnā, Valmieras ielā.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Gulbe, sākotnējā informācija liecina, ka zādzība notikusi kopīgas alkohola lietošanas laikā, pēc kuras kāds paziņa paņēmis 1975.gadā dzimušā vīrieša automašīnu un aizbraucis. Automašīna vēlāk atrasta avarējusi un autoceļa Matīši – Bērzaine – Rubene 20.kilometrā un konstatēts, ka 1986.gadā dzimušais vīrietis, kurš automašīnu bija paņēmis, pie stūres atradās 1,56 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Sestdien, 3.decembrī, ap plkst.1.00, Kocēnu novadā, Kocēnu pagastā, uz autoceļa Mujāni – Zilakalna avarēja 1999.gadā dzimuša jaunieša vadītā automašīna "Mitsubishi". Sākotnējā informācija liecina, ka vadītājs, kuram konstatēts 1,3 promiļu reibums, nav spējis automašīnu savaldīt un tā nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Negadījuma traumas guva pats automašīnas vadītājs un 2000.gadā dzimis pasažieris, kurš arī atradās alkohola reibumā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 160 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 21 noziedzīgu nodarījumu pret īpašumu (nav reģistrētas zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti seši mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 47 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un 29 noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību.

Reģistrēta informācija par 40 ceļu satiksmes negadījumiem. Četros negadījumos cietušas deviņas personas. Reģistrēti trīs gadījumi, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 73 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 282 administratīvā pārkāpuma protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu