Valmieras policija lūdz palīdzību kādas sirmgalves tuvinieku noskaidrošanā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valmieras policija lūdz iedzīvotāju palīdzību, lai noskaidrotu 1939.gadā dzimušās Ilzes Limas tuviniekus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Gulbe.

Policija lūdz atsaukties sievietes tuviniekus vai ikvienu, kura rīcībā ir informācija par sievietes tuviniekiem vai viņu atrašanās vietu. Informāciju policijai var nodot pa tālruņiem – 110 (visu diennakti) vai 64201316 (darba laikā no plkst.8.00 līdz plkst.14.30). Policija jau iepriekš pateicas par palīdzību.

Aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 49 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 11 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrētas trīs zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti trīs mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par deviņiem nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un trīs noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību. Reģistrēta informācija par pieciem ceļu satiksmes negadījumiem. Negadījumos nav cietuši cilvēki. Reģistrēts viens gadījums, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā.

Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 14 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 69 administratīvā pārkāpuma protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu