Valmierā nepacietīgs klients ar nazi pārbiedē kafejnīcas darbinieci 

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 19.novembrī, Valmieras policijā saņemta informāciju par kādu agresīvu vīrieti Rīgas ielā, kurš pamatīgi pārbiedējis kāda ēdināšanas uzņēmuma darbinieci, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā speciāliste Sintija Gulbe.

Sākotnējā informācija liecina, ka ap plkst.17.00 telpās ienācis kāds vīrietis un vēlējies pasūtīt maltīti, taču, uzzinot, ka tā būs jāgaida aptuveni 10 minūtes, devies prom.

Braucot pa ietvi gar iestādi, viņš pēkšņi izlecis no automašīnas, ieskrējis atpakaļ telpās un ar medību nazim līdzīgu priekšmetu visu klātbūtnē to iedūris galda virsmā un devies prom. Vīrieša dusmas it kā esot izraisījusi kāda iestādes apmeklētāja, kura, iespējams, parādījusi viņam rupju žestu. Policija noskaidro notikušajā iesaistīto vīrieti un visus notikušā apstākļus.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 296 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 43 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu ( reģistrētas trīs zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti 16 mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 90 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un 39 noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību. Reģistrēta informācija par 26 ceļu satiksmes negadījumiem. Trīs negadījumos cietuši četro cilvēki. Reģistrēti 14 gadījumi, kad automašīnas vadītāji pie stūres sēdušies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 140 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 400 administratīvā pārkāpuma protokoli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu