Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Jūrmalā gājusi bojā sieviete

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Jūrmalā ugunsgrēkā kādā divstāvu dzīvojamā mājā gājusi bojā sieviete, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz Melitas ielu Jūrmalā tika saņemts īsi pirms plkst.19. Ierodoties konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg koka ēkas jumts, starpstāvu pārsegums, pirmais stāvs un sadzīves mantas 180 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā bojā gāja apmēram 70 gadus veca sieviete.

Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst.00.48.

Aizvadītajās brīvdienās kopumā VUGD saņēma 98 izsaukumus - 48 uz ugunsgrēku dzēšanu un 41 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, skaidas, sadzīves mantas, veļas žāvētājs, riepas un plaukts, apkures katls, četras vieglās automašīnas, elektrosildītājs un kompresors, sodrēji desmit ēku dūmvados, ēkas siltinājums, divas dārza mājas, kempings, šķūnis, saimniecības ēka, četras pirtis, dzīvokļa sienas, sešas dzīvojamās mājas un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu