Aizputes novadā automašīnu sadursmē gājis bojā divus gadus vecs puika

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizputes novadā vakar divu automašīnu sadursmē gājis bojā divus gadus vecs puika, informēja Valsts policijā.

Negadījums notika ap plkst.16.20 Kazdangas pagastā uz autoceļa Skrunda - Aizpute, kad automašīna «Ford», saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā sadūrās ar automašīnu «Peugeot».

Negadījuma rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā mira «Peugeot» pasažieris, 2014.gadā dzimis puisītis. Slimnīcā ar traumām nogādātas abu automašīnu vadītājas - 1977. un 1987.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Jelgavā, Raiņa un Pētera ielu krustojumā, 1971.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Opel» uzbrauca divām sievietēm, kuras šķērsoja brauktuvi pa apzīmētu gājēju pāreju. 1952. un 1986.gadā dzimušās sievietes ar gūtajām traumām nogādātas slimnīcā.

Kopumā vakar reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Noformēti 606 protokoli, tai skaitā 143 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, astoņi par braukšanu reibumā un divi par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu