Rankas pagastā veidos saieta laukumu par gandrīz € 15 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rankas pagastā šogad plāno izveidot saieta laukumu par gandrīz 15 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Gulbenes novada domes publiskajā iepirkumā par saieta laukuma izveidi Rankas pagastā uzvarējis SIA «Vidzemes būvnieks», noslēdzot līgumu par 14 936 eiro.

Saieta laukums tiks veidots pie Rēveļu pamatskolas, kur šobrīd atrodas arī jauniešu centrs un Rankas pagasta kultūrvēsturiskā mantojuma centrs. Saieta laukuma būvprojektu izstrādājusi arhitekte Ginta Ābula, kura projektā paredzējusi teritorijas planēšanu, veidojot apļa formas laukumu ar bruģakmens segumu. Laukuma teritorijā tiks paredzētas gan sēdvietas, gan daudzfunkcionāla lapene, kas varēs tikt izmantota arī kā skatuve brīvdabas pasākumiem.

Saskaņā ar noslēgto līgumu, būvdarbi tiks pabeigti nākamo 240 dienu laikā.

Kā liecina «Firmas.lv» dati, SIA «Vidzemes būvnieks» dibināta 1997.gadā un tās pamatkapitāls ir 2988 eiro. Uzņēmums pieder Pēterim Druvietim. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1 326 261 eiro, bet gadu uzņēmums beidza ar 3197 eiro lieliem zaudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu