Par braukšanu reibumā pieķertais Jelgavas novada domes deputāts Strupulis izstājies no VL-TB/LNNK

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, publicitātes

Jelgavas novada domes deputāts Aigars Strupulis, kurš bija pieķerts braucam alkohola reibumā, izstājies no nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK).

Partijas valdes sēdē šodien pieņemts un apstiprināts Strupuļa iesniegums par izstāšanos no politiskā spēka, aģentūru LETA informēja VL-TB/LNNK.

«Valde vienbalsīgi atbalstīja šo iesniegumu, jo Strupuļa rīcība, vadot automašīnu alkohola reibumā, nav savienojama ar partijas principiem,» pauda nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš.

VL-TB/LNNK valde arī aicinājusi Strupuli arī tuvākajā laikā nolikt deputāta mandātu Jelgavas novada domē.

Strupulis aģentūrai LETA iepriekš sacīja, ka atzīst un nožēlo izdarīto, kā arī ir apņēmies izciest piespriesto sodu. Viņš vairākkārtīgi norādīja, ka dažas reizes ir jau atbildējis uz visiem jautājumiem, tāpēc nesniedza plašākus komentārus.

Kā ziņots, sabiedriskie mediji piektdien vēstīja, ka Jelgavas tiesa 3.februārī Strupulim piemērojusi piecu diennakšu arestu, 850 eiro sodu un uz diviem gadiem atņēmusi autovadītāja tiesības.

Strupulis sākotnēji alkometra uzrādīto pusotru promili esot skaidrojis ar medikamentu lietošanu, jo viņam esot izrauts zobs. Tomēr vēlāk atzinis, ka darba laikā dzēris alu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu