Jelgavas vicemērs Rublis: Esam izpildījuši 80% no iedzīvotājiem dotajiem solījumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LETA

Partijas «Vienotība» Jelgavas domes deputāti pēdējā četrgadē ir izpildījuši 80% no iedzīvotājiem dotajiem solījumiem, tāpēc uz nākamo četrgadi politiskais spēks raugās ar ambīcijām, jo bez tām nav vērts startēt vēlēšanās, paziņoja viens no diviem politiskā spēka Jelgavas domes deputātiem, domes priekšsēdētāja vietnieks Aigars Rublis.

Rublis klāstīja, ka partijas sarakstā vēlēšanās Jelgavas domē kandidāti galvenokārt būs partijas Jelgavas nodaļas biedri.

«Varbūt būs arī kāds «nebiedrs», bet tie būs kādi trīs, ne vairāk. Tāpēc īpašiem pārsteigumiem droši vien nevajag gatavoties. Būs cilvēki, kas ir ar diezgan labu atpazīstamību savā profesionālajā darbībā,» stāstīja Rublis, skaidrojot, ka uzsvars tiks likts uz jauniem, pieredzējušiem profesionāļiem, kuri ar savu darbu daudz pierādījuši un ir spējīgi darīt vairāk.

Pats domes priekšsēdētāja vietnieks būs saraksta līderis un pretendents mēra amatam. «Domāju, ka jebkura saraksta līderis ir pretendents uz mēra krēslu. Arī es esmu pretendents uz mēra amatu, jo pretējā gadījumā nav vērts startēt vēlēšanās, ja nav ambīciju. Mums ir ambīcijas,» pauda Rublis.

Viņš ir pārliecināts, ka «Vienotība» var lepoties ar to, ko paveikusi, strādājot Jelgavas domē, jo politiskais spēks esot izpildījis 80% no priekšvēlēšanu programmas solījumiem. Kā paveiktos darbus Rublis minēja trīs pirmsskolas izglītības iestāžu atvēršanu Jelgavā, sporta infrastruktūras sakārtošanu, pedagogu algu palielināšanu.

«Kā panākums noteikti jāmin arī Jelgavas 2.speciālās internātskolas zāles būvniecība. Kad apvienojām internātskolu un 1.pamatskolu, viens no pamatskolas bērnu vecāku jautājumiem bija, kur bērni sportos. Bija bažas par to, kur tiks aizvadītas sporta nodarbības, bet mēs solījām sporta zāli, un solījums tika izpildīts,» pauda deputāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu