Nacionālās apvienības Liepājas mēra amata kandidāte būs juriste Diāna Švānberga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!-TB/LNNK» (VL-TB/LNNK) Liepājas mēra amata kandidāte jūnijā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās būs juriste Diāna Švānberga, informēja nacionālās apvienības Liepājas nodaļas vadītājs Artūrs Butāns.

Kā skaidroja Butāns, nacionālā apvienība Liepājas domē vēlas redzēt aktīvus profesionāļus, kuriem ir svarīgas ģimenes un valstiskuma vērtības, un Švānberga tam esot «lielisks piemērs». Švānberga ir Kurzemes reģionālās Valsts darba inspekcijas vecākā inspektore, darbojas Liepājas tautas teātrī un ir Liepājas sporta bridža kluba valdes locekle.

Kā savu galveno mērķi darbam Liepājas domē Švānberga min nacionālas pilsētas vides veidošanu. «Man ir svarīgi, lai mani bērni vēlas atgriezties un savus sapņus un mērķus realizēt Liepājā!» uzsvēra Švānberga.

Nacionālā apvienība, startējot Liepājā, sola stiprināt Latvijas valsts pamatvērtības, iestāties par latvisku Latviju, risināt demogrāfijas problēmas un veicināt tautsaimniecības izaugsmi, pastāstīja nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš.

Pilnu kandidātu sarakstu un priekšvēlēšanu programmu nacionālās apvienības Liepājas nodaļa sola prezentēt aprīlī. Pašlaik gatavību kandidēt nacionālās apvienības Liepājas sarakstā apliecinājis arī Liepājas nodaļas vadītājs Butāns, uzņēmējs Mārtiņš Ceriņš, Liepājas Simfoniskā orķestra mārketinga un komunikācijas daļas vadītāja Daina Vanaga, Liepājas Sociālā dienesta ģimenes atbalsta daļas sociālā darbiniece Līga Zvaigzne, Liepājas domes Sociālo lietu komisijas loceklis un Liepājas pensionāru biedrības valdes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Brālis u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu